Pusotra stunda «Līvu» klasikas festivālā «ZZ Baltic Beach Party»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kļuvušas zināmas detaļas programmai, kuru festivāla «ZZ Baltic Beach Party» laikā «Liepājas dzintara zelta mirkļos» piedāvās Ainars Virga, Virga Hard Orchestra un virkne ar leģendāro rokgrupu «Līvi» dažādos laikos saistīti mūziķi. 

Ceturtdienā, uz «Zelta saulrietu» skatuves apmēram pusotras stundas garumā skanēs visu laiku labākās, spēcīgākās un zināmākās no zināmākajām «Līvu» dziesmām, kuru nozīmi nevar pārvērtēt ne Latvijas rokmūzikas, ne visas jaunāko laiku vēstures kontekstā. Šī būs garākā dzīvā programma visa festivāla ietvaros. 

Kopā ar Ainaru Virgu un viņa grupu «Virga Hard Orchestra» uz skatuves kāps līvu bērni – Fēlikss Ķiģelis un Elviss Grodums, spēlēs un dziedās arī Aivars Brīze, Tomass Kleins un Gundars Mucenieks. 

Visdažādākās krāsas un sajūtas gaidāmas uz «Zelta saulrietu» skatuves, uz kuras viens no spilgtākajiem toņiem noteikti būs programma «Liepājas dzintara zelta mirkļi», kas ļaus pakavēties atmiņās par Latvijas festivālu vectētiņu. Šīs programmas ietvaros festivālā muzicēs arī Igo, «Pērkons», «Menuets», «Eolika» un «Sērkociņfabrikas vokāli instrumentālais ansamblis». 

Jau vēstīts, ka festivāls «ZZ Baltic Beach Party», kas šogad svin pirmo desmitgadi, notiks trīs dienas un trīs nakties – no 22. līdz 24. jūlijam. 

Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu