Atklāj Dānijas ilgtspējīgas arhitektūras izstādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: izstādes plakāts

No 15.jūlija līdz 14.augustam Rīgas Domē būs skatāma Dānijas Arhitektūras centra veidotā ilgtspējīgas arhitektūras izstāde Building Sustainable Communities - Būvējot ilgtspējīgu telpu, kurā tiks izstādīti vairāki ievērojamu ēku maketi, portālu «Apollo» informēja «CO2 E-Race» projektu vadītāja Laine M.Cekule.

Izstādes atklāšana notiks šodien plkst 16.00 un tā turpmāk būs apskatāma darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00 līdz 14. augustam Rīgas Domes 2. stāva foajē. Aicinām ikvienu apskatīt šo starptautisko musdienīgās arhitektūras izstādi Rīgā.

Dānijas Arhitektūras centrs sadarbībā ar 15 vadošajiem Dānijas arhitektiem ir izveidojuši ceļojošu izstādi Building Sustainable Communities - Būvējot ilgtspējīgu telpu, kuras mērķis ir informēt un izglītot sabiedrību - gan arhitektūras un dizaina profesionāļus, gan pilsētas iedzīvotājus par ilgtspējīgas, videi draudzīgas un drošas arhitektūras daudzveidīgajām iespējām pilsētvidē.

Izstādes projekti piedāvā risinājumus ilgtspējīgas arhitektūras realizēšanai ar mērķi paaugstināt dzīves kvalitāti atbilstoši mūsdienu globālajām prasībām. Izstāde aicina domāt par dažādiem aktuāliem jautājumiem, piemēram, kā iespējams veselības aprūpi, izglītību un informāciju veidot atbilstoši katra iedzīvotāja vajadzībām.

Izstāde ir ietverta CO2 E-Race Riga pasākumu sērijā, kuru mērķis ir veidot sabiedrības izpratni par globālajām klimata izmaiņām un, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, piedāvāt risinājumus klimata izmaiņu novēršanai.

Arhitektūras izstādi Rīgā organizē Dānijas Kultūras institūts un Dānijas Karalistes vēstniecība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu