Latvija uz EČ Barselonā ved 23 vieglatlētus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Eiropas vieglatlētikas čempionātā, kas 27. jūlijā sāksies Spānijas pilsētā Barselonā, piedalīsies 23 Latvijas sportisti, vēsta Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Astoņi no šiem sportistiem - Māris Urtāns, Igors Sokolovs, Staņislavs Olijars, Ineta Radēviča, Madara Palameika, Vadims Vasiļevskis, Ainārs Kovals un Ēriks Rags - uz Eiropas čempionātu dosies par LVS līdzekļiem, bet pārējie 15 vieglatlēti uz Barselonu dosies par privātajiem, sponsoru vai pašvaldību līdzekļiem.

Ja sportists iekļūs Eiropas čempionāta pirmajā divpadsmitniekā, tad LVS atmaksās 100% no izdevumiem, izņemot pašvaldības finansējumu. Savukārt, ja vieglatlēts sacensībās ieņems kādu no pirmajām 16 vietām, LVS atmaksās 50% no izdevumiem, izņemot pašvaldības finansējumu.

Eiropas vieglatlētikas čempionāts Barselonā notiks no 27. jūlija līdz 1. augustam. Sacensības tiešraidē varēs vērot arī Latvijas Televīzijas (LTV) 7. kanālā.

Latvijas izlases sastāvs Eiropas čempionātā:

Vīrieši - Māris Urtāns, Igors Sokolovs, Staņislavs Olijars, Vadims Vasiļevskis, Ainārs Kovals, Ēriks Rags, Edgars Eriņš, Ronalds Arājs, Dmitrijs Jurkevičs, Normunds Pūpols, Dmitrijs Miļkevičs, Ainārs Vaičulēns, Jānis Leitis, Atis Vaisjūns, Arnis Rumbenieks.

Sievietes - Ineta Radēviča, Madara Palameika, Marlēna Reimane, Sandra Krūma, Jekaterina Čekele, Ieva Zunda, Sinta Ozoliņa-Kovala, Lauma Grīva.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu