«BBP» fanu reisā iespēja atrast otro pusīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Fanu reiss kopā ar «Radio SWH» aicina piedalīties radio spēlē un iegūt iespēju bez maksas piedalīties «BBP» fanu reisā, kā arī iespējams iepazīties ar savu otro pusīti vai jauniem draugiem.

«BBP» fanu reiss dāvās iespēju šīs nedēļas nogalē notiekošā pludmales festivāla «ZZ Baltic Beach Party» apmeklētājiem no Rīgas doties uz Liepāju, kā arī atpakaļ atraktīva un jautra izklaides pasākuma veidā, pašmāju mūziķu pavadībā (tiks atklāti drīzumā), ceļā bez maksas cienājoties ar alus kokteili «D-Light».  Fanu reiss uz Liepāju dosies piektdien un sestdien pēcpusdienā, savukārt atpakaļ – abas naktis pēc koncertiem. Precīzāka informācija par laikiem, pulcēšanās vietām un programmu – «fanureiss.lv» vai zvanot uz fanu reisa uzziņu tālruni «1188».

«Radio SWH» ēterā vakaros, sākot ar otrdienu, līdz pat nedēļas nogalei, tiek gaidīti klausītāju –šoreiz meiteņu – zvani ar stāstījumu par to, kādēļ radusies vēlme piedalīties šajā radio spēlē ar iespēju tikt pie draugiem fanu reisa laikā. Radio spēles dalībnieces, pastāstot par sevi un izpelnoties radio DJ atzinību, varēs piedalīties fanu reisā par brīvu, un par to zinās visi puiši, kas klausījušies radio un dosies uz festivālu vai no tā fanu reisā.

Fanu reisa biļetes ierobežotā daudzumā pieejamas «Biļešu Servisā», cena no 8 Ls. Fanu reiss ir izklaides pasākums, ks dod iespēju apmeklēt iespaidīgākos muzikālos notikumus Eiropā no Rīgas. Notikuši fanu reisi uz Madonnas, «AC/DC» un citiem koncertiem ārpus Latvijas, kā arī tikko – pirmais fanu reiss Latvijas robežās – uz Positivus festivālu Salacgrīvā. Par fanu reisu informē «draugiem.lv», «Novonews.lv», «Receptes.lv». Informācija par «BBP» fanu reisu un citiem – «fanureiss.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu