Cepta zivs dārzeņu marinādē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepieciešams:
1 kg zivju (menca, reņģes vai cita pēc izvēles)
2 lieli burkāni
3 tomāti
ķiploki
3 sīpoli
4 ēdamkarotes tomātu pastas
etiķis
pipari
sāls
lauru lapa
eļļa cepšanai

Pagatavošana:
Zivs fileju izcep eļļā.
Burkānus sarīvē, sīpolus sagriež puslokos, tomātus applaucē un novelk mizu, ķiploku sasmalcina. Eļļā apcep sīpolus, līdz tie caurspīdīgi, tad pieliek sarīvētus burkānus un ķiploku, visu apcep. Apceptos dārzeņus pārlej ar ūdeni tā, lai tos nosegtu, uzliek vāku un sautē līdz mīksti. Karstiem dārzeņiem pieliek gabaliņos sagrieztus tomātus, tomātu pastu, sāli, piparus, lauru lapu, etiķi pēc garšas. Ja nepieciešams, pielejiet dārzeņiem vēl ūdeni, visu nedaudz pasautē.

Traukā kārtām liek cepto zivi un dārzeņus, beigās visu pārlej ar šķidrumu, kurā sautējās dārzeņi (Dārzeņu sautēšanas beigās skatieties vai šķidrums ir pietiekami, lai varētu apliet zivis).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu