Ufo ar grupu atklās, Fredis un «Labvēlīgais tips» noslēgs «BBP»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Interesanta, lai neteiktu, ka uzjautrinoša, vienā interesantā aspektā šogad izrādījusies festivāla «ZZ Baltic Beach Party» Lielās skatuves programma. Sanācis tā, ka notiekošajam uz festivāla sirds abos galos šogad būs «Radio SWH» «Bē Bē» brokastu saimnieki – Ufo un Fredis.

Pirmais uz Lielās skatuves piektdien, 23. jūlijā uzstāsies Ufo ar grupu, kam uzticēta jubilejas festivāla atklāšana. Lai gan Ufo ar «ZZ Baltic Beach Party» saistīts jau desmit gadus, turklāt viņš pamanījies kļūt par vienu no festivāla simboliem, šī būs tikai pirmā reize, kad viņš uz Lielās skatuves sniegs priekšnesumu kopā ar savu grupu.

Savukārt sestdienas naktī vai precīzāk pirms svētdienas zelta saullēkta pēdējie uz Lielās skatuves kāps grupa «Labvēlīgais Tips» ar Fredi priekšgalā. Iespējams, nav iedomājas labāks veids, kā pielikt punktu pludmales festivāla pirmajai desmitgadei, jo «Labvēlīgā tipa» vieta un nozīme jautrības un izdošanās vēsturē nav pārvērtējama.

Kā zināms, festivāls «ZZ Baltic Beach Party», kas šogad svin 10 gadu jubileju, Liepājas pludmalē, pašā jūras krastā notiks no 22. līdz 24. jūlijam. Biļetes uz festivālu iespējams iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuparadize.lv». Jāatzīmē, ka šodien ir pēdējā diena, kad, izmantojot festivāla ģenerālsponsora «Zelta Zivtiņa», kā arī sponsora «Zelta Alus» piedāvātās akcijas, iespējams nopirkt festivāla divu dienu biļetes ar 4 latu atlaidi.

Vairāk informācijas par festivālu atrodama internetā – «beachparty.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu