Ozoliņš un Lieckalniņa savas jūtas no apkārtējiem vairs neslēpj

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova/Lita Krone

Pirms kāda laika jau vēstījām, ka «Dinamo Rīga» hokeja kluba kapteinis Sandis Ozoliņš (37) pēc 18 gadus ilgas laulības ar Sandru Ozoliņu (37) esot nolēmis šķirties un kā viens no šķiršanās iemesliem tika minētas romantiskās attiecības ar TV dīvu Annu Lieckalniņu (28).

Žurnāls «Privātā Dzīve» vēsta, ka nu abi par savām jūtām galīgi nekautrējoties. Pavadot Sandi uz treniņnometni abu nevēlēšanās būt atšķirtiem pat uz nedēļu bijusi acīmredzama.

Sandis ar Annu ieradušies pie «Inbox.lv» halles Piņķos Sanda melnajā «Mercedes» auto. Pēc tam, kad no bagāžas nodalījuma izņēmis somu, Sandis veltījis Annai nedalītu uzmanību. Pāris kādu laiku skūpstījies un apskāvies.

Tad Anna sēdusies pie auto stūres un devusies projām, bet Sandis ar komandas biedriem devies uz autobusu, lai mērotu ceļu uz Valmieru, kur Olimpiskajā centrā nedēļu noritēs Rīgas «Dinamo» pirmssezonas treniņnometne.

«PDz» vēsta, ka klīstot runas, ka Sandis vairs nedzīvojot ģimenes mājā Baltezerā, bet gan kopā ar Annu apmeties Jūrmalā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu