Festivāla «ZZ Baltic Beach Party» stāsts ir galā, lai sāktos jauns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ar britu muzikālā projekta «Dario G» uzstāšanos svētdienas rīta zelta saullēkta laikā noslēdzies desmitgadi ilgušais stāsts par pludmales festivālu Liepājas pludmalē. «Šis stāsts nu ir galā. Lai sāktos jauns...,» uzreiz pēc pēdējiem akordiem teica viens no festivāla rīkotājiem Raivo Mediņš.

Lai gan vēl turpinās datu apkopošana, zināms, ka festivāla, kurš pirmo reizi vēsturē norisinājās trīs dienas, apmeklētāju skaits trijās dienās sasniedzis apmēram 60 tūkstošus.

«Šā gada festivālā bija tik daudz dažādu emociju, notikumu un pavērsienu, ka nav iespējams dažos teikumos izstāstīt sajūtas, kas valda pēc visa notikušā. Šķiet, ka šajās trijās dienās patiešām tika koncentrēti izdzīvoti desmit gadi, turklāt visā sajūtu gammā – no pašiem skarbākajiem un traģiskiem toņiem līdz krāšņiem, laimīgiem un prieka pilniem notikumiem,» komentē Raivo Mediņš. «Ir jāpaiet laikam, kamēr visas dažādās sajūtas sakārtosies, kamēr būs iespējams tās noformulēt, lai pastāstītu citiem. Šobrīd visa kā ir pārāk daudz un pārāk dažādi.»

Vēlreiz uzsverot, ka tas bija smags lēmums nevis reklāmas triks, Raivo Mediņš apstiprina, ka nākamgad pludmales festivālu Liepājā nerīkos. «Mēs nekad, nevienam neesam teikuši, ka vispār nekad, neko un nekur nerīkosim, taču Liepājā nākamgad «Baltic Beach Party» nebūs. Ir pienācis laiks pārdomām, lai kādreiz sāktos jauns stāsts, ar jauniem virsrakstiem, nosaukumiem, notikumiem un cilvēkiem.»

Festivāla autori un galvenie rīkotāji Raivo un Mareks Mediņi saka milzu paldies dažādiem cilvēkiem, kuri dažādos laikos bijuši saistīti ar festivālu: «Paldies visiem – gan apmeklētājiem, gan festivāla draugiem, gan atbalstītājiem, gan komandai, kura visdažādākos veidos piedalījās festivāla veidošanā. Paldies arī tiem, kuri kritizēja un pat noliedza! Tas viss bija desmitgadi ilgušais stāsts par festivālu Liepājas pludmalē, visi un katrs bija daļa no tā.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu