Tavs horoskops augustam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Šī mēneša jubilārs Lauva. Lauvam gribēsies kārtīgi atzīmēt savu jubileju, tomēr interesanti pavērsieni var gadīties ne tikai svinībās, bet arī karjeras jomā. Kās vēl sagaida Lauvas kā arī pārējās horoskopa zīmes šomēnes?

Auns:
Augusta sākumā būsi ar kaut ko neapmierināts. Pārāk daudz enerģijas tērēsi cīņā ar ārējiem apstākļiem. Iespējams, tev nepieciešams mainīt savu dzīves uztveri jau pašos pamatos. Tas ļaus tev atklāt sevī kādu jaunu talantu vai pavērs iespēju pievērsties kādam hobijam. Piemērots laiks arī atvaļinājuma izmantošanai, ja vēl neesi to izdarījis. Draugi un domubiedri labprāt pulcēsies ap tevi kā bites ap medus stopu. Tev, protams, patīk būt uzmanības centrā, tomēr nesāc to izmantot pārāk savtīgos nolūkos, un ļauj arī apkārtējiem bilst kādu vārdu, izcelties. Mīlas jomā nav izslēgta jauna iepazīšanās, kaislīga romāna sākums.

Vērsis:
Mēnesis iesāksies nedaudz juceklīgi, nāksies veltīt uzmanību gan darbam, gan privātai dzīvei un pilnīgi dabiski vēlēsies arī atpūsties. Tai pat laikā pienākumu būs daudz visās frontēs un tev būs nepieciešams papildus laiks, lai tiktu ar visu galā. Nekautrējies lūgt palīdzību, tas nebūt nenorāda uz tavu bezspēcību. Sevišķi svarīgs būs mīļotā cilvēka atbalsts un klātbūtne. Savukārt, ja esat šķirti, jutīsies emocionāli iztukšots un tas situāciju pasliktinās. Garastāvokli palīdzēs uzlabot izmaiņas imidžā un pievēršanās veselīgam dzīvesveidam. Ja tev mājās ir pirmklasnieks nāksies veltīt laiku viņa sagatavošanai skolas gaitām. 

Dvīņi:
Lai ko tu darītu, nepieņem pārsteidzīgus lēmumus un neizdari nepareizus secinājumus. Šomēnes dzīvo pēc principa “septiņreiz nomēri, vienreiz nogriez”. Iespējams, tās būs ne tikai tavas domas un vēlmes, kas var mainīties, bet arī ārējie apstākļi ietekmēs tavas darbības, tieši tāpēc nesteidzies. Nav īstais brīdis attiecību risināšanai, ja tajās samilzusi kāda problēma. Centies uzvesties diplomātiski gan darbā, gan mājās. Labāk klāsies tiem dvīņiem, kuri nolēmusi augusta mēnesi izmantot atvaļinājumam. Svešu zemju apceļošana un jaunu kultūru iepazīšana var novest pie interesantām atziņām, jaunām idejām, ko vēlāk varēsi izmantot darbā.

Vēzis:
Saaktualizēsies materiālas dabas jautājumi. Kāds nolems pievērsties mājas labiekārtošanai, cits remontdarbiem, bet naudiņa būs vajadzīga tā kā tā. Varbūt apsvērsi jauna vai papildus darba iespējas, lai uzlabotu savu finanšu stāvokli. Arī draugi un radi būs atsaucīgi un steigsies palīgā, jo atcerēsies, ka arī tu vienmēr esi rūpējies par citiem. Daži vēži būs izklaidīgi, aizmirsīs dotos solījumus vai pat pazaudēs kādu lietu. Nav izslēgts, ka šāds stāvoklis būs saistīts ar to, ka tevi pārņēmušas simpātijas pret kādu cilvēku, un tu vienkārši nespēj domāt ne par ko citu. Noteikti vēlama atpūta dabā.

Lauva:
Klāt augusts, un daudzi zīmes pārstāvji svinēs savas dzimšanas dienas. Ja gaidāma apaļa jubileja, vēlēsies uzaicināt daudz viesu un veltīsi tās rīkošanai daudz laika, naudas un enerģijas. Tai pat laikā nozīmīgi notikumi var risināties arī karjeras jomā. Lai tiktu pie gardāka kumosiņa, liec lietā savu šarmu un nekādā gadījumā nesāc konfliktēt ar priekšniecību. Tavas ausis būs dzirdīgas pret komplimentiem un saņemot uzslavas, tavas darba spējas pieaugs. Mēneša vidū saaktualizēsies partnerattiecību jautājumi. Šajā ziņā daudz kas būs atkarīgs no tā, cik ilgi esi kopā ar savu otro pusīti.

Jaunava:
Gana esi strādājis, pienācis laiks doties pelnītā atpūtā, kādam tas būs atvaļinājums, bet citam ilgi gaidītā pensija. Tava labsajūta un atpūtas iespējas lielā mērā būs saistītas ar finansiālo stāvokli. Bet, lai vai kā, centies vismaz kādu dienu atpūsties no darba, pat, ja nevari atļauties ilgstošu ceļojumu. Nav izslēgtas domstarpības ar priekšniecību, galvenokārt tāpēc, ka mainīsies tavi pasaules uzskati. Vispār šomēnes daudz prātosi un filozofēsi par dzīves jēgu. Iespējams, pievērsīsies garīgām studijām vai vismaz apmeklēsi attiecīgus speciālistus. Par labu nāks arī mērenas fiziskās aktivitātes.

Svari:
Ideāls laiks atpūtai kopā ar mīļoto cilvēku. Var izdoties arī beidzot atrast savu otro pusīti, ja tev vēl tādas nav. Diemžēl, ne visiem Svariem darba dēļ būs iespēja atpūsties. Tomēr neskumsti, iespējams šajā laikā liksi labu pamatu tālākiem panākumiem un rezultātā daudz paveiksi. Patiks darboties komandā, atrasties sabiedrībā. Vienu gan ielāgo, neļauj citu cilvēku domām tevi pārmēru ietekmēt vai novest no uzņemtā kursa. Ja sāksi šaubīties, panākumi izkūpēs vējā. Pastiprinātu uzmanību pievērsīsi savai pašsajūtai, arī izskatam. Izmantosi internetu, lai atrastu burvju receptes veselības uzlabošanai, jaunības saglabāšanai.

Skorpions:
Aktīvs mēnesis, būsi nolēmis dzīvē izsisties uz augšu. Daži pievērsīsies biznesam, citi politiskai karjerai, toties gados jaunākie Skorpioni gatavosies iestājpārbaudījumiem augstskolā. No darba un mācībām brīvajā laikā ieteicamas fiziskas aktivitātes. Piedaloties kādās sporta sacensībās, pastāv iespēja uzvarēt. Arī laivošana un tūrisma pārgājiens tevi pozitīvi uzlādēs. Mīlas jomā nav izslēgtas kādas intrigas vai greizsirdības izpausmes. Ja pie apvāršņa parādīsies trešā persona, tu sajutīsi cīņas sparu un noteikti neatkāpsies. Mēneša nogalē neļauj uzkraut sev pārāk daudz pienākumu. 

Strēlnieks:
Veiksmīgs laiks, ja vien nerīkosies pārlieku neapdomīgi. Darba jomā veiksies tiem, kas saistīti ar reklāmas biznesu arī pedagoģiju. Varbūt nolemsi uzsākt studijas pirmo reizi dzīvē vai atkārtoti. Paplašināsies tavs interešu un paziņu loks. Protams, neiztiksi bez kāda ceļojuma kaut vai netālu. Kaut arī būsi draudzīgs, tomēr nav izslēgts, ka partnerattiecībās radīsies nelieli konflikti. Varbūt nespēsiet izšķirties, kurš būs galvenais noteicējs mājās. Sieviešu kārtas pārstāves saņems neskaitāmus uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma, kas var kļūt par pamatu greizsirdībai no esošā partnera puses.

Mežāzis:
Augusta sākumā liela nozīme būs attiecībām ar apkārtējo vidi. Ja spēsi iejusties kolektīvā un labi jutīsies savā darba kabinetā, lietas ies uz priekšu raiti. Pretējā gadījumā tevi urdīs iekšējs nemiers un tu tieksies pēc izmaiņām. Iespējams, tavās rokās var nonākt konfidenciāla informācija, ar kuras palīdzību apsteigsi konkurentus, tomēr, lai ko tu darītu, noteikti ievēro likumu un morāles normas. Būsi ļoti emocionāls un jūtīgs, ātri aizvainosies, necietīsi kritiku. Sevišķi sāpīgi reaģēsi uz mīļotā cilvēka aizrādījumiem. Varbūt tev vienkārši pienācis laiks atpūsties, vismaz brīvdienās noteikti dodies kādā pārgājienā, uzrīko pikniku draugiem.

Ūdensvīrs:
Rīkosies samērā ekstravaganti, tev mazsvarīgi būs apkārtējo aizrādījumi un viedoklis. Uzskatīsi, ka mērķa sasniegšanai ir labi visi līdzekļi. Veiksmīgi darbosies ar informāciju, veiksies finanšu darījumos un sekmēsies ārvalstu sadarbība. Vari doties komandējumā. Iespējams, kāds cilvēks mēģinās iekarot tavu uzmanību, simpātijas, tomēr tu būsi ciets kā klints un nelaidīsi nevienu sev klāt. Tas, protams, nenozīmē, ka pavadīsi laiku vientulībā, vienkārši tu izvēlēsies pulcēt ap sevi tikai tos cilvēkus, kurus patiesi cieni un mīli pats. Tavs veselības stāvoklis var nedaudz pasliktināties, ja nespēsi atbrīvoties no kāda kaitīga ieraduma.

Zivis:
Iespējams, būsi uzstādījis sev kādu mērķi un darīsi visu, lai to sasniegtu. Kādam liksies svarīgi sakārtot partnerattiecību jautājumus, citam darba lietas. Ja šobrīd esi viens, varbūt nolemsi uzsākt kopdzīvi ar kādu cilvēku vai pat apsvērsi precību plānus. Augusta sākumā vari atļauties kādu braucienu vai biežāk atpūsties. Savukārt, mēneša nogalē ieteicams lielāku vērību piegriezt darba lietām vai mācībām. Kāda cilvēka mudināts varbūt pievērsīsies sportiskām aktivitātēm vai dejošanai. Centies izvairīties no stresa situācijām, strīdiem un pēc iespējas vairāk nododies garīgām praksēm. Vari doties pie astrologa!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu