Kafijas tortīte

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Pagatavošna:
1 glāze cukura
2 olas
125g sviesta vai margarīna
1 ēdamkarote šķīstošās kafijas
1 tējkarote sodas
3 glāzes miltu
3 ēdamkarotes medus
konjaks
600g biezpiena
1 kārba vārīta kondensētā piena
kokosriekstu skaidiņas

Pagatavošna:
Cukuru, olas, kafiju, sodu un medu samaisa, pieliek gabaliņos sagrieztu sviestu, karsē ūdens peldē, līdz masa dubultojusies, tad pamazām iemaisa miltus. No mīklas cep 3 kārtas (30 cm diametrā formā).
Biezpienu ar kondensēto pienu sablenderē viendabīgā masā.
Atdzisušas kārtas apslaka ar konjaku un sasmērē ar krēmu, pārkaisa ar kokosrieksta skaidiņām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu