Šodien Rīgā uzstājas britu popmūzikas zvaigzne Mika

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šodien, 2. augustā, «Arēnas Rīga» amfiteātrī uzstāsies britu popmūzikas zvaigzne MIKA, dauzonīgs un spilgts «autsaideris», kam nepiemīt mākslīgi radīts popmūziķa tēls. MIKA pats ir savu dziesmu autors, un veiksmīgi iemieso senu un popmūzikā teju aizmirstu konceptu – individualitāti.

MIKA dziesmas daudzi noteikti zina labāk nekā viņa vārdu, un tomēr – šo kolorīto mākslinieku, viņa mūziku un dziedāšanas manieri jūs nesajauksiet ne ar vienu citu! Viņā ir kaut kas no Sent-Ekziperī Mazā prinča, Fredija Merkūrija un Deivida Bovija, un tomēr MIKA nevienu neimitē, saglabājot savu Es.

Pirms britu popzvaigznes MIKA koncerta 2. augustā Arēna Rīga amfiteātrī uzstāsies elektro-pop pandu duets «Instrumenti».

Biļetes uz MIKA koncertu nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un «bilesuserviss.lv». Cena stāvvietās – no Ls19,00, sēdvietās – no Ls24,00. Ieeja no plkst.19.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu