Zīle: «Vienotībai» nākamā koalīcija skaidra, jautājums tikai par premjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

««Vienotības» uzsāktajā akcijā par tautas parakstu vākšanu nākamā premjera izvēlei trūkst tikai viena elementa – kopīgas preses konferences ar «Saskaņas centru», kurā tad abi potenciālie koalīcijas partneri varētu prezentēt savus ministru kandidātus,» ar ironiju atzīst Nacionālās apvienības «Visu Latvijai» - «Tēvzemei un Brīvībai»/LNNK priekšsēdētājs Roberts Zīle, vērtējot «Vienotības» aicinājumu tautai par Ministru prezidentu izvēlēties vai nu Valdi Dombrovski vai Jāni Urbanoviču.

Zīles viedokli portālam «Apollo» pavēstīja VL-TB/LNNK preses sekretārs Rolands Pētersons.

«Man šķiet, ka «Vienotības» līderiem nākamā koalīcija jau skaidra, jautājums tikai par to, vai vairāk balsis un tiesības uz premjera vietu iegūs «Vienotība» vai «Saskaņas centrs», uzskata Zīle. «Pretējā gadījumā nav izprotama šāda «Saskaņas centra» izvirzītā premjera kandidāta netieša slavināšana, viņu vienīgo uzskatot par līdzvērtīgu Dombrovskim».

Zīle arī uzsver: ja gadījumā viņš «Vienotības» nolūkus ir pārpratis, tās līderiem vajadzētu nākt klajā ar skaidru paziņojumu par norobežošanos no kopīgas pēcvēlēšanu koalīcijas veidošanas ar «Saskaņas centru».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu