Konkursā «Ideju kauss 2010» saņemtas 677 inovatīvas biznesa idejas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Inovatīvo biznesa ideju konkursā «Ideju kauss 2010»  kopumā iesniegtas 677 idejas. Šogad saņemts rekordliels ideju skaits. Daudzi autori iesnieguši vairākas idejas, pierādot, ka interese par uzņēmējdarbības uzsākšanu Latvijā ir liela. Tēmu klāsts, par kurām iesniegtas idejas, ir plašs - sākot no ikdienu papildinošām lietām un beidzot ar īstiem tehnoloģiju sasniegumiem. Ļoti daudz ideju iesniegtas tieši rūpniecības nozarē, informēja konkursa rīkotāji.

«Lielais ideju skaits vērtējams pozitīvu, jo neskatoties uz karsto vasaras laiku cilvēki ir izmantojuši «Ideju kausa 2010» piedāvājumu un iesnieguši savas idejas. Līdz ar ko paredzams, ka konkurss atstās arī pozitīvu iespaidu uz 2010.gadā reģistrēto jauno uzņēmumu skaitu,» atzīst projekta «Ideju kauss 2010» vadītājs Artūrs Zeps.

Laikā no 1. līdz 13.augustam profesionāli eksperti izvērtēs visas iesniegtās idejas un labākās izvirzīs konkursa nākamajai kārtai. Konkursa 2.kārtas atklāšanas pasākums paredzēts š.g. 24.augustā, Rīgas Biznesa skolā.

Konkursa 2.kārtas dalībniekiem būs iespēja piedalīties semināros par biznesa plānu rakstīšanu, finanšu analīzi, mārketingu un prezentācijas sniegšanu, lai sagatavotu biznesa plānu un tā prezentāciju ekspertu žūrijai, kā to paredz «Ideju kauss 2010» nolikums.
Interesentiem tiks nodrošinātas mentoru konsultācijas.

www.idejukauss.lv


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu