Es tusēju kopā ar kādu nepazīstamu zēnu, man.. un bijām lietojuši alkaholu.. man dienu iepriekš bija beigušās menešreizes.. bet tad tajā vakara man it kā bija sekss,bet abi bijām sadzērušies.. un mums nekas nesanāca.. bet tagad man ir slikta pašsajūta un stress.. vai tas bija pareizi vai nē? ko man darīt?gaidu atbildi... (zane)
 
Sveika! No tavas vēstules var saprast, ka uz jautājumu „Vai tā bija pareizi darīt?” apstiprinošu atbildi tu pati nedod. Unatrliek tikai piekrist. Lai iegūtu sirdsmieru tomēr jātiek galā ar jautājumiem, kas rodas pēc šādiem sakariem. Pirmais, bija vai nebija? Ja mēģinājāt, bet neizdevās, iespējams kaut kas tomēr bija un ar to var būt pietiekami, lai rastos kādas sekas.
 
Tā kā puisis tev ir pilnīgi nepazīstams un kaut daļēja, bet intīma tuvība tomēr ir bijusi – vislabāk tev būtu aiziet pie ārsta un pārbaudīties. Gadījuma sakari ar svešiniekiem bez izsargāšanās patiešām var būt bīstami. Tā var inficēties ar dažādām seksuāli transmisīvajām slimībām. Ja tā – jo ātrāk tās atklāj, jo labāk. Tāpēc sirdsmieram labāk tomēr aizieja pie ārsta.
 
Kas attiecas uz iespējamu negribētu grūtniecību – labāk ir nepaļauties tikai uz menstruāciju dienu skaitīšanu, bet, ja jau jums nekas nesanāca –  iespēja palikt stāvoklī ir ļoti niecīga, bet, ņemot vērā, ka bijāt lietojuši alkoholu un, iespējams, neatceries visu precīzi – labāk pajautāt ārstam arī par to. Vizīte pie ārsta sniegs atbildes uz abiem šiem jautājumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp