«Prāta Vētras» Mihelsonam - dēls

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Otro bērniņu savā ģimenē sagaidījuši grupas «Prāta Vētra» taustiņinstrumentālists Māris Mihelsons (35) un viņa draudzene Santa Bindemane (25), vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

29. jūlijā Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā nācis pasaulē pāra dēls. Māris un Santa par jaundzimušo gan pagaidām neko stāstīt nevēloties: «Lai paaugas». Viņi arī neesot atklājuši kā nosaukuši atvasi.

Pirms dzemdībām Santa «PDz» stāstījusi, ka nekā īpaši gaidāmajam notikumam negatavojoties, jo vēl daudz darbu jāpadara bērnu grāmatnīcā «Grāmatu karuselis». Arī vairākas mantas jau esot pūriņā no vecākās māsas Maijas. Māra un Santas pirmdzimtā - Maija nākusi pasaulē 2007. gada 8. februārī.

«Viņa jau ir apradusi un saprot, ka ģimenē būs vēl viens bērniņš. Mēs viņai nopirkām plastmasas modelīti, kur šķērsgriezumā attēlota topošā māmiņa ar bērnu puncī. Tas ir ļoti labs uzskates līdzeklis maziem bērniem,» pirms kāda laika stāstījusi Santa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu