Eminema un Riannas mūzikas video guvis pretrunīgas atsauksmes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Eminema un R&B dziedātājas Riannas jaunākais kopīgais mūzikas video par vardarbību ģimenē saņēmis pretrunīgas reakcijas, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Eminema singla «Love the Way You Lie» video, kurā dzied arī Barbadosā dzimusī mūziķe, pie skatītājiem nonāca augusta sākumā. Tajā piedalās arī amerikāņu kinozvaigzne Megana Foksa un britu aktieris Dominiks Monagens, kas iejūtas kaislīga pāra lomā, pamīšus apmainoties ar pļaukām un skūpstiem.

Kā skaidroja pati Riana, šādu video bija nepieciešams uzņemt, jo tas salauž vardarbības apli un aizkustina cilvēkus. Tomēr daudzi uzskata, ka video drīzāk propagandē vardarbību, nevis pievērš cilvēku uzmanību sarežģītajai sociālajai problēmai.

Kā norāda amerikāņu žurnāls «Entertainment Weekly», pēc video klipa noskatīšanās var rasties priekšstats, ka mūziķu nodoms ir parādīt, ka «vardarbība ģimenē ir stilīga», jo personāžu konflikts tiek atainots seksīgā veidā.

Tikmēr mūzikas žurnāla «Billboard» apskatnieki uzskata, ka «videoklips cenšas izcelt disfunkcionālu attiecību riskus un netieši cenšas pateikt, ka labāk aiziet, pirms ir par vēlu» un ka Riannai tas bija nepieciešams, lai atbrīvotos no piekaušanas skandāla ēnas.

Kā vēstīts iepriekš, pagājušā gada sākumā Rianas toreizējais draugs Kriss Brauns strīdā zaudēja savaldību un piekāva dziedātāju. Incidents un tam sekojošie notikumi tika plaši atspoguļoti presē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu