Šodien sākas Eiropas kausa izcīņa hokejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Šodien vairākās Eiropas pilsētās sāksies Eiropas kausa izcīņa hokejā jeb «European Trophy», vēsta turnīra mājas lapa [s:34522]

Iepriekš turnīrs saucās «Nordic Trophy» un pirmo reizi tas norisinājās 2006. gadā. Ar katru gadu komandu skaits palielinājās un šogad tajā piedalās 18 klubi no Zviedrijas, Somijas, Norvēģijas, Čehijas, Šveices, Austrijas un Vācijas.

Komandas ir sadalītas divās divīzijās - Central un Capital. Central divīzijā spēlē Oulu «Karpat», Turku «TPS» un Tamperas «Tappara» (Somija), Cīrihes «Lions», SC «Bern» (Šveice), Malmes «Redhawks», Gēteborgas «Frolunda Indians», HV 71 (Zviedrija), kā arī Zalcburgas «Red Bull» no Austrijas. Savukārt Capital divīzijā spēlē Stokholmas «Djurgarden», Linčepingas «Linkoping», Karlštādes «Farjestad» (Zviedrija), Manheimas «Adler», Berlīnes «Eisbaren» (Vācija), Helsinku «HIFK un «Jokerit» (Somija), «Valerenga» (Norvēģija) un Prāgas «Sparta» no Čehjas.

Katra komanda priekšsacīkstēs aizvadīs astoņas spēles - četras izbraukumā un četras mājās ar savas divīzijas komandām. Finālam, kurš no 3.-5. septembrim norisināsies Zalcburgā, kvalificēsies katras divīzijas četras labākās komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu