Atbrīvojušies vērtīgi pašvaldībai piederoši nekustamie īpašumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pēdējo mēnešu laikā atbrīvojušies vairāki vērtīgi pašvaldībai piederoši nekustamie īpašumi, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa. 

Jūlija beigās, Rīgas Sanitārā transporta autobāzei uzsākot darbu jaunizveidotajās telpās Duntes ielā, atbrīvojies iepriekš nomātais nekustamais īpašums Tallinas ielā 6/10. Savukārt septembrī no savām līdzšinējās atrašanās vietas Silciema ielā 5 uz izremontētām telpām Miera ielā 62 pāries Š.Dubnova Rīgas ebreju vidusskola. 

Lai spriestu, kā racionālāk un ekonomiski izdevīgāk rīkoties ar atbrīvotajiem pašvaldības īpašumiem, ievērojot pilsētai deleģētās funkcijas un to prioritātes, rīt 13. augustā Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks dosies apskatīt ēku Silciema ielā 5 un nekustamo īpašumu Tallinas 6/10, kur spriedīs par nekustamo īpašumu turpmāku izmantošanu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu