<i>Jenny May</i> izaicina Ainaru Mielavu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Ence

Dziedātāja Jenny May, kuras albums «Nāk nakts», pateicoties tajā iekļautajai astoņdesmito un deviņdesmito gadu latviešu popmūzikas zelta klasikai, ir izrādījies ļoti veiksmīgs un aktuāls jau ilgāku laiku.

Līdz šim no šī albuma plašākā apritē un daudzu radiostaciju topos pabijušas dziesmas «Bez puišiem nevar», «Diskžokejs», «Es neesmu Džeina Fonda» un, protams, duetā ar Jāni Grodumu ieskaņotā «Nāk nakts», kas bija ne vien viena no populārākajām dziesmām Latvijā 2009.gadā, bet arī visvairāk lejupielādētā dziesma Mp3 portālā «Doremi.lv».

«Nedalāmā»

Jenny May arī aktīvi turpina koncertēt un šīs dziesmas izpildījumu iespējams noklausīties un noskatīties Latviešu Radio Boombox ballītēs jau pavisam drīz - 21.augustā Cēsīs un 27.augustā Bauskā. Tāpat drīzumā radiostacijās nonāks arī pavisam jauna, speciāli dziedātājai rakstīta Mārtiņa Freimaņa dziesma, kas būs duets ar kādu pazīstamu latviešu izpildītāju, kura vārds pagaidām vēl netiek atklāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu