Makartnijs dzied dziesmu pa telefonu Bilam Klintonam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Britu mūzikas veterāns sers Pols Makartnijs apsveicis bijušo ASV prezidentu Bilu Klintonu viņa dzimšanas dienā, pa telefonu nodziedot kādu no «The Beatles» dziesmām.

Kā vēsta britu bulvārpreses izdevums «The Daily Mirror», pagājušajā mēnesī Klintons pajokoja, ka labākā dāvana viņa dzimšanas dienā viņam būtu zvans no Pola Makartnija, tomēr Klintona komanda uztvēra šo izteikumu nopietni un sazinājās ar mūziķi.

Aicinājumu nopietni uztvēra arī Makartnijs un apsveica bijušo ASV prezidentu viņa 64.dzimšanas dienā, nodziedot bītlu hitu «When I'm Sixty-Four» no 1967.gada albuma «Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band».

«Sers Pols zina, ka Bils ir liels «Liverpūles četrinieka» fans. Viņš uzreiz piekrita nodziedāt šo dziesmu,» pavēstīja kāda informēta persona. «Bils bija septītajās debesīs, kad izdzirdēja Makartniju, un nespēja noticēt savām ausīm, kad viņš sāka dziedāt.«

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu