Kādēļ izdevīgi stāties partijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Atrasties kādā no partijām ir izdevīgi, jo tas ir garants labi apmaksātam darbam kādā no valsts kapitālsabiedrībām. To vadītājiem nepieprasa profesionālas zināšanas, bet tikai piederību kādam no politiskajiem spēkiem. Tā piemēram, ginekologam mūsu valstī uzticēta nacionālo resursu frekvenču dalīšana, norāda TV3 Ziņas.

Modrim Jaunupam («Vienotība») pēc «kontrolieru kariem» «Rīgas satiksmē» darbs bija jāpamet, taču viņš šobrīd jau iecelts divās valdēs – «Autotransporta direkcijā» un VRC «Zasulauks».

Savukārt Andrejs Pažarnovs (TB/LNNK), kas pēc izglītības ir ginekologs, vada «Elektronisko sakaru direkciju» un ir priekšsēdētāja vietnieks AS «Pasažeru vilciens».

Līdzīgas valdes ir arī pārējās Satiksmes ministrijas pārraudzībā esošajās iestādēs.

Politologs Ivars Ījabs norāda, ka valdes būs politizētas arī pēc vēlēšanām, taču sastāvs varētu mainīties, diemžēl gan nevis profesionalitātes, bet jau atkal politizācijas virzienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu