Noslēdzies «Double Faced Eels» albuma dizaina konkurss

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Nedēļas nogalē veiksmīgi noslēdzies grupas «Double Faced Eels» izsludinātais, teju mēnesi ilgušais, jaunā albuma CD noformējuma konkurss. Par konkursa uzvarētāju kļuvis 20 gadus vecais rīdzinieks Ainis Permins, kura iesūtītais darbs tad arī būs pamats jaunā albuma noformējumam.

Konkursa uzvarētāja darbs ne vien tiks izmantots jau oktobrī gaidāma grupas albuma noformējumā un koncertu tūres plakātos, bet arī saņems konkursa galveno balvu – divu dienu ceļojumu divām personām uz Palangu un Klaipēdu no tūrisma aģentūras «Ozolciems tūre». Arī citi konkursa atbalstītāji vēlējušies izteikt savas īpašās simpātijas – pie speciālās balvas no «Uzvelc kreklu.lv» tiek jaunākais finālists – 14 gadīgais Artūrs Šulbergs. Savukārt par solāriju centra «Pludmale» simpātiju kļuvis Miķeļa Brieža iesūtītais darbs. Arī pārējie finālisti – Kārlis Volkovskis, Anda Kaņepe, Artūrs Dzenis, Agnese Jumeja un Mārtiņš Millers saņems īpašās veicināšanas balvas no konkursa atbalstītājiem.

Kā jau tika ziņots, DFE albuma noformējuma konkurss norisinājās jau no augusta sākuma un tā norise bija sadalīta divās kārtās. Otrajā kārtā iekļuvušos 8 darbus ikviens interesents varēja aplūkot portāla «Draugiem.lv» mūzikas sadaļas DFE profilā, kur bija skatāmi arī citi interesantākie vai neparastākie iesūtītie darbi. Konkurss guva necerēti plašu atsaucību, tajā piedalījās 98 dalībnieki un darbu kopējais skaits sasniedza 143. Jāpiezīmē, ka pat pēc darbu iesniegšanas termiņa tika iesūtīti vēl vairāki darbi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu