Digitālajā un interneta vidē darbojošos profesionāļus aicina pieteikties konkursā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Vēl tikai trīs dienas jaunie radošie interneta un e-mediju profesionāļi var iesniegt pieteikumu Britu padomes un  Sorosa fonda - Latvija izsludinātajam starptautiskajam konkursam «International Young Interactive Entrepreneur (IYIE) award 2010».

mail@britishcouncil.lv

Pieteikties konkursam var 25-35 gadus veci cilvēki, kuri pārstāv  digitālo sektoru un ikdienā nodarbojas ar: 

  • interaktīvo porgrammatūru izstrādi un izplatīšanu;
  • interaktīvās izklaides risinājumu izstrādi internetam, digitālājām televīzijām, radio un    mobilajām ierīcēm;
  • datorspēļu izstrādi, izdošanu un citiem pakalpojumiem;
  • interneta, multimediju un web dizaina risinājumu izstrādi;
  • interaktīvās vides instalāciju un pasākumu veidošanu ;
  • eksperimantālo mediju un nestandarta interaktīvo risinājumu izstrādi;
  • sniedz konsultācijas augstāk minēto sfēru uzņēmumiem.

«Enterpreneur» (uzņēmējs) nebūt nenozīmē, ka kandidātam jādarbojas pašam savā digitālās  jomas uzņēmumā vai aģentūrā, t.i. viņam nav jābūt uzņēmuma īpašniekam. Viņš/-ņa var būt arī interneta un digitālās jomas eksperts vai konsultants kādā esošā uzņēmumā, organizācijā, biedrībā - lielā, vidējā vai mazā. ‘Enterpreneur’ nozīmē būt uzņēmīgam, radošam un motivētam cilvēkam, līderim, kas dara kādu konkrētu labu, nozīmīgu darbu, kas veicina digitālās un interaktīvās  industrijas attīstību Latvijā, ir kompetents un zinošs par industriju un ar vīziju par tās nākotnes attīstību.

Profesionāļu un nozares ekspertu žūrija atlasīs 10 labākos pieteikumus, 22.septembrī aicinot tos uz individuālām intervijām un prezentācijām. Konkursa uzvarētājs oktobrī dosies 12 dienu ilgā pieredzes apmaiņas braucienā uz Lielbritāniju, kur tiksies ar britu interaktīvās nozares profesionāļiem, uzņēmējiem un citu valstu finālistiem, kā arī pārstāvēs Latviju starptautiskā konkursa finālā.

<b>mājaslap</b>

Britu padomes IYIE award 2010 partneri Latvijā ir Sorosa Fonds - Latvija, reklāmas aģentūra «DDB Latvija», digitālā aģentūra «CUBE», Rīgas Ekonomikas augstskola, vortāls mārketinga komunikāciju profesionāļiem «7guru.lv» un «draugiem.lv». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu