Nepieciešams:
Ābolu brūkleņu kūka ar kondensēto pienu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
4 olas
glāze miltu
glāze cukura
vanilīns
3 āboli
glāze brūkleņu
kondensētais piens ar cukuru
Pagatavošana:
Ietaukotā veidnē liek nomizotus, sagrieztus ābolus un brūklenes.
Olas saputo ar cukuru un vanilīnu. Kad masa divkāršojusies, pieliek miltus un sakuļ. Gatavo mīklu pārlej ogām. Cep 200 grādu temperatūrā 30 minūtes. Gatavu kūku izgāž uz šķīvja ar ogām uz augšu, pārlej kondensēto pienu.