Sātīgie baklažānu tītenīši ar biezpienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:
4 baklažāni
300g biezpiena
100g valriekstu
200g jogurta bez piedevām vai skābā krējuma
sāls
pipari
ķiploks
eļļa cepšanai
pētersīļu zaļumi

Pagatavošana:

Baklažānu sagriež gareniski plānās šķēlēs, apsāla un atstāj uz 15 minūtēm, tad ar papīra dvieli nosusina lieko mitrumu, baklažānus apcep eļļā. Biezpienu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem, sāli, pipariem, jogurtu, sasmalcinātiem pētersīļa zaļumiem un ķiploku. Biezpiena masu liek uz baklažāna šķēlītes vienā galā un satin rullītī. Ēd aukstus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu