Gatavojam ziemai - «Marinētas beciņas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Nepieciešams: beciņas

Marināde:
1 l ūdens
1 ēdamkarote cukura
1 ēdamkarote sāls
1 ēdamkarote etiķa esence
pipari (melnie un smaržīgie)
lauru lapa
ķiploks

Pagatavošana:

Novāra sēnes. Liek aukstā ūdenī. Marinādei uzvāra ūdeni, pieliek sāli, cukuru un etiķa esenci.

Notecina sēnes, pilda burkās. Katrā burkā ieliek ķiploka daiviņu, lauru lapu, piparus, uzlej marinādi.

Sagatavotās burkas karsē - 0,5 litru burkas 25 minūtes. Burkas aizvalcē, uzglabā vēsā vietā.

Tāpat var marinēt arī vārāmās sēnes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu