Baltkrievijas basketbolistes PČ spēlēs svārkos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Baltkrievijas sieviešu basketbola izlase pasaules čempionātā Čehijā spēles aizvadīs svārkos, vēsta Baltkrievijas ziņu aģentūra «Belta».

Baltkrievijas izlase būs pirmā, kas līdz šim uzdrošinājusies spēlēt svārkos tik lielā turnīrā kā pasaules čempionāts.

Pēc Baltkrievijas izlases menedžeres Irinas Žilačas teiktā, ir vēlme ienest jaunas vēsmas sieviešu basketbolā, ar šādu žestu padarot to daudz populārāku.

Baltkrieviem izdevās pārliecināt Starptautisko Basketbola federāciju (FIBA), ka Baltkrievijas sieviešu izlase varēs spēlēt svārkos, kaut gan turnīra reglaments paredz, ka basketbolistēm jāspēlē šortos.

Pagājušā gada Eiropas čempionātā Baltkrievijas sieviešu izlase ieņēma ceturto vietu, bet 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs tā izcīnīja sesto vietu.

Šīgada pasaules čempionātā, kas notiks no 23. septembra līdz 3. oktobrim, baltkrievietes cer izcīnīt medaļas. Baltkrievija pirmajā posmā spēlēs A apakšgrupā kopā ar Kanādu, Ķīnu un Austrāliju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu