«Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus» uz laiku atstāj Martinsonu ģimene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

19. septembra vakarā, LNT tiešraidē no «Sapņu fabrikas» Rīgā valdīja īpaši pozitīvas un sirsnīgas emocijas, jo 10 dziedošas, skanīgas un stipras ģimenes izpildīja savas ģimenes mīļāko dziesmu. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma projektu atstāja vienmēr jautrā Martinsonu ģimene no Limbažiem, kura uzstājās ar dziesmu «Jā, šos vārdus». 

Martinsonu ģimene, atstājot projektu līdz atgriešanās koncertam, teica šādus vārdus: «Liels paldies par šo iespēju, ka mēs iepazinām tik daudz jaukas ģimenes. Mēs jūs visus ļoti mīlam. Un arī paldies visiem tiem, kuri par mums turēja īkšķus un mūs atbalstīja, mēs to ļoti novērtējam un priecājamies, ka mēs tik tālu tikām. Paldies jums visiem!»

Žūriju pārstāvēja un dalībnieku uzstāšanos vērtēja divi pastāvīgie žūrijas locekļi - LNT labestības projektu «Labestības diena» un «Eņģeļi par Latviju» vadītāja un veidotāja, aktrise Katrīne Pasternaka un Mūzikas akadēmijas pasniedzējs, koru vadītājs Arvīds Platpers. Savukārt trešā žūrijas pārstāve bija Latvijas Nacionālās operas soliste Andžella Goba.

Žūrija ar visaugstāko vērtējumu novērtēja Uškānu ģimeni no Daugavpils, kuri pārsteidza ar savu ģimenes mīļāko dziesmu un visas Latgales šobrīd iemīļotāko dziesmu - «Patrioti».

Bet jau šo svētdien, 26. septembrī, plkst. 20.15 skanīgo sacensību par Latvijas dziedošākās ģimenes titulu turpinās deviņas dziedošās ģimenes: Graumaņu ģimene no Druvienas, māsas Drozdovičas no Rīgas, Ņikonovu ģimene no Talsu novada Laucienes, Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, Dimantu ģimene no Baldones, Krūmiņu ģimene no Alūksnes, Uškānu ģimene no Daugavpils, Dūdumu ģimene no Mārupes un Brūveru ģimene no Mārupes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu