Sušinskis: neveiksmes iemesls - prese

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

KHL kluba Sanktpēterburgas SKA hokejists Maksims Sušinskis intervijā «Sport-express» sacījis, ka vienā no iemesliem, kāpēc klubam sezonas sākums nav izdevies, ir vainojami masu mediji.

Rietumu konferencē SKA komanda ieņem 5. vietu. Sešās aizvadītajās spēlēs komanda izcīnījusi astoņus punktus.

Uz jautājumu, kas ir par iemeslu neveiksmīgajam sezonas sākumam, Sušinskis saka: «Tā ir prese. Tas ir viens no iemesliem. Pārāk daudz negatīva tiek rakstīts par SKA hokejistiem. Tāda sajūta, ka mēs esam bijušais CSKA klubs, kurš no visas Padomju Savienības savācis labākos spēlētājus un uzvarējis 12 čempionātos pēc kārtas. Mūsu komanda vēl neko nav uzvarējusi, bet attieksme jau jūtama,» skaidro pieredzējušais uzbrucējs.

Sušinskas norāda, ka internetu nelieto, taču citi puiši komandā zina stāstīt, ka SKA kluba virzienā vērsta negatīva kritika. «Piemēram, nekas līdzīgs pret Omsku vai Ufu nenotiek, bet pret mums parādās pilnīgi nesaprotama negatīva attieksme. Es pats internetā neeju, negribu vēl vairāk «uzvilkties», taču komandas biedri par to visu runā un saka, ka pēc katras mūsu spēles ir 400 komentāru. Par citām komandām - kādi 20 komentāri. Gribu piebilst, ka 21. septembrī Gagarina kauss netiek izcīnīts,» Sušinskis uzsver, ka pāragri komandu «norakstīt».

Sušinskis saka, ka komandā panikas nav. «Kolektīvs ir lielisks. Spēlētāji zina, kur ir problēma un to vajag atrisināt. Veicas stiprākajiem, tāpēc sūdzēties par neveiksmi nedrīkst. Domāju, ka kaut kas neizdodas. Puiši nedaudz uztraucas, jo komandai pievērsta liela uzmanība. Nav tā viegluma, kāds bija agrāk,» teic komandas kapteinis, kurš domā, ka spēlētāji ir palikti zem palielināmā stikla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu