[Ex] da Bass remiksē Igauņus – «Whirl & Mayer»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Septembra sākumā ierakstu kompāniju «UP Recordings», «5Star» un «Bip Records» paspārnē izdots Igaunijas trance mūzikas dueta «Whirl & Mayer» aktuālais singls «One Night Stand», kurā ir iekļauts arī latviešu dīdžeja un producenta [s:35162].

Viņa versija, kā arī Kaimo K (Igaunija), un Vācijas lepnuma – Uli Poeppelbaum remiksi jau ieguvuši labas atsauksmes no tādiem cienījamiem māksliniekiem kā M.I.K.E, Lisa Lashes, Mr.Pit un daudziem citiem.

«Whirl & Mayer» kā dīdžeju duets radies tālajā 2000.gadā. Četrus gadus vēlāk pēc regulāras uzstāšanās Baltijas un Skandināvijas deju klubos un pasākumos, klajā nāca viņu pirmais studijas darbs – «Streets At Night». Jau pāris nedēļu laikā tas kļuva par lielu hītu Igaunijas un Lietuvas raidstacijas «Power Hit Radio» klausītaju vidū. Nedaudz vēlāk leģendārā pasākumu organizatoru komanda – «Club Unlimited” šo dziesmu pasludināja par Igaunijā notiekošā Baltijas lielākā elektroniskās mūzikas festivāla / ielu parādes – «Freedom Parade 2004» himnu. Tieši šis notikums kļuva par lielu atspēriena punktu abu talantīgo producentu kopīgajā karjerā…

Jau šobrīd singls «One Nights Stand» ir nopērkams lielākajos un populārākajos pasaules online mūzikas veikalos, tādos kā «Beatport», «Juno», «Trackitdown», «Musicload» un citos, savukārt, tieši [Ex] da Bass versiju – elektroniskās deju mūzikas cienītāji Latvijā var iegūt portālos «Doremi.lv» un «Platformamusic.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu