«Double Faced Eels» prezentējis jaunu video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Jaunā «Double Faced Eels» singla «Ļauj man būt» mūzikas autors ir Artūrs Palkēvičs, teksta autore Iveta Priede. Video versijas režisors ir Mārtiņš Šulte un «MS Film Factory». 

Dziesmas noskaņa spilgti kontrastē ar agrāk klajā laistajiem trešā albuma singliem gan rakstura, gan liriskās noskaņās ziņā. «Ļauj man būt» video jau šobrīd iespējams noskatīties gan ar mūziku saistītajās interneta vietnēs, gan arī LMK un Mūzikas Video Kanāla.

Jaunpils pils dziesmas video filmēšanai tikai izraudzīta tās īpašās auras un dziesmas noskaņai atbilstošās vides dēļ. Tādēļ grupa izsaka lielu paldies par atbalstu Jaunpils pils atsaucīgajiem saimniekiem, jo īpaši Silvai Nordenai, un aicina ikvienu apmeklēt šo skaisto un interesanto vietu, lai klatienē priecātos par autentiskām viduslaiku lietam un piedalītos specifiskos viduslaiku rituālos. Turklāt, ja īpaši paveiksies, kas zin, varbut izdosies sastapt arī pils spoku, kuram pret klipa filmēšanas komandas rosīšanos un pašu dziesmu neradās nekādas pretenzijas. Plašāk ar Jaunpils pils piedāvājumu var iepazīties pils majas lapā «jaupilspils.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu