Kriss Nots: «Sekss un lielpilsēta» ir mirusi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«AP»

«Sex and the City» («Sekss un lielpilsēta») zvaigzne Kriss Nots ir pārliecināts, ka mediji iznīcinājuši jebkādu iespēju uzņemt pilnmetrāžas filmas nākamo daļu «Sex and the City 3». Pēc viņa domām, šīs filmas uzskatāmas par mirušām.

55 gadus vecais aktieris, kurš seriālā un filmās tēloja Lielisko, uzskata, ka mediju sliktās atsauksmes par pilnmetrāžas filmas otro daļu padarījušas neiespējamu arī trešās daļas filmēšanu. «Viss ir cauri. Šī franšīze ir mirusi. Prese to nogalinājusi,» žurnālam «New York Magazine» teica Nots. «Ir tā, it kā visi kritiķi būtu sapulcējušās vienkopus un teiktu: «Šai franšīzei ir jāmirst.»

«Viņiem visiem bija pilnīgi vienādas recenzijas, it kā viņi nemaz nebūtu filmu redzējuši,» viņš piebilda.

Vēl pavisam nesen Kima Ketrela, kas kopā ar Sāru Džesiku Pārkeri, Kristīni Deivisu un Sintiju Niksoni atveidoja vienu no četrām galvenajām lomām, atzina, ka labprāt filmētos arī «Sekss un lielpilsēta» trešajā daļā. «To izlems lielie izpilddirektori, sēžot kabinetos un sadalot budžetus, bet es labprāt to darītu atkal. Kura cita filma jūs aizvestu ceļojumā uz Sahāras tuksnesi?» teica Ketrela.

«Sekss un lielpilsēta 2» ienesa tikai 288 miljonus ASV dolāru (151,2 miljonus latu), kamēr pirmās pilnmetrāžas filmas ienākumi 2008.gadā bija mērāmi 415 miljonos dolāru (217,86 miljonos latus).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu