Šūmahers negrasās pamest F-1

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Septiņkārtējais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempions Mihaels Šūmahers noraidījis baumas, ka viņš pēc šīs sezonas pametīs sacīkstes.

«Jūs no manis vaļā netiksiet, labāk par to vairāk nerunāsim,» preses konferencē pirms svētdien paredzētās Singapūras «Grand Prix» izcīņas teica Šūmahers.

«Mūsu mērķis ir uzvarēt pasaules čempionāta kopvērtējumā un to izdarīt pēc iespējas ātrāk,» uzsvēra septiņkārtējais F-1 pasaules čempions.

Vācietis cer uz labu rezultātu Singapūras posmā, kurā startēs pirmoreiz karjerā. Tāpat šīs viņam būs pirmās nakts sacīkstes karjeras laikā. «Braukšana jaunās trasēs man vienmēr ir izdevusies, parasti diezgan ātri mācos un atrodu ritmu.» 

Viņš arī pastāstīja, ka šī sezona vairāk nav prioritāte un ar komandu sāk gatavoties nākamajai sezonai.

«Mēs cenšamies uzlabot mašīnu, lai veiksmīgāk startētu 2011. gada sezonā,» par komandas plāniem stāstīja Šūmahers. «Šis process sākās automātiski. Kamēr citas komandas cīnās par tituliem, mēs gatavojamies 2011. gadam.»

Jau ziņots, ka bijušais F-1 komandu «Benetton» un «Renault» vadītājs Flavio Briatore uzskata, ka septiņkārtējā pasaules čempiona atgriešanās bija milzu kļūda.

Šosezon pēc aizvadītiem 14 posmiem F-1 sacensībās Šūmahers nav finišējis ne reizi augstāk par ceturto vietu, bet kopvērtējumā ieņem devīto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu