Spīlberga filmas uzņemšana sanikno ciemata iedzīvotājus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Stīvens Spīlbergs saniknojis kāda maza Anglijas ciemata iedzīvotājus. Ciemata iedzīvotāji apsūdz režisoru, ka, uzņemot jauno, episko filmu «War Horse» («Kara zirgs»), tas izjaucis viņu mierīgo dzīvi. 

«Juras laikmeta parka» autors patlaban Kāslkombā, Viltšīrā, uzņem episkā romāna «War Horse» kino adaptāciju. Filma ir par zēnu, kurš pievienojas kavalērijai, lai izglābtu savu mīļoto zirgu.

Spīlbergs atlīdzina tiem ciemata iedzīvotājiem, kuru mājas tiek izmantotas filmas uzņemšanā, taču kaimiņiem ir apnicis ieilgušais filmēšanas grafiks un striktie drošības pasākumi.

«Es pat nevaru ar savu automašīnu izbraukt no piebraucamā ceļa, tas mani tā sadusmo. Drošības līmenis ir smieklīgs. Es gribētu, lai viņi tūlīt brauc prom,» stāsta kāds vietējais iedzīvotājs britu laikrakstam «The Daily Express».

Ciemats pastāvīgi tiek izmantots, lai uzņemtu filmas. Šajā ciematā ir uzņemtas arī tādas filmas kā «Doctor Dolittle» («Doktors Dūlitls») un «Stardust» («Zvaigžņu putekļi»).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu