Linda <i>Leen</i> noliedz attiecības ar jauno pavadoni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Edijs Pālens

Dziedātāja Linda Leen (31) pēc attiecību izjukšanas ar Edgaru Jaunupu uz publiskiem pasākumiem pārsvarā ieradās viena. Pusgadu baudījusi brīvas sievietes statusu, nu viņa manīti ar kādu pavadoni, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Olimpiskajā centrā notikušo Deivisa kausa izcīņas Ernesta Gulbja spēli Linda skatījusies kopā ar arhitektu Ventu Didrihsonu (38) (kādreizējā Mistera Latvija Gata Didrihsona brāli). Ventam savulaik bijušas attiecības ar tagadējo Andra Freidenfelda draudzeni horeogrāfi Agnesi Vīksniņu.

«Man ļoti patīk teniss, un es labprāt to kādreiz iemācītos spēlēt. Šoreiz atnācu, lai beidzot klātienē paskatītos, kā to dara Ernests Gulbis, jo esmu liela viņa fane. Nebiju vīlusies, taču man žēl, ka skatītāju rindas bija pustukšas, jo redzēt tāda līmeņa sacensības tepat, Latvijā, nemaz tik bieži nevar,» «PDz» atklājusi dziedātāja.

Lindu un Ventu vienojot kopīgi draugi un kaislība pret sportu. Abu attiecības īpaši nav vēlējies komentēt arī Vents: «Mēs esam paziņas. Uz tenisa spēli nācu, jo Ernests Gulbis latviešiem vienkārši ir jāredz.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu