Teātra observatorija atcēlusi visas oktobrī plānotās izrādes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Diena.lv raksta, ka «Teātra observatorija izplatījusi paziņojumu, kurā aicina cilvēkus, kuri iegādājušies biļetes uz izrādēm oktobrī, tās nodot atpakaļ Biļešu paradīzes kasēs, pretī saņemot samaksāto naudu. Teātra galvenā administratore Lāsma Matjuka Diena.lv skaidroja, ka šāds solis bijis nepieciešams, jo Teātra observatorija mainot biļetes izplatošo firmu no Biļešu paradīzes uz Biļešu servisu

Kaut arī sistēmas nomaiņa varētu prasīt tikai vienu nedēļu, un jau nākamnedēļ biļetes uz ieplānotajām izrādēm varēšot iegādāties Biļešu servisā, Teātra observatorijai ir nācies atcelt visu oktobra repertuāru. Teātris izrādes atsākšot novembra beigās, ziņo Diena.lv.

Pārdoto biļešku skaits esot neliels - mērāms desmitos.

Toties citam teātra darbiniekam - Alvim Hermanim septembris nācis ar priecīgu ziņu - par režisora darbu vāciski runājošajās zemēs un Jaunā Rīgas teātra (JRT) starptautiskajiem sasniegumiem Alvim Hermanim piešķirta prestižā Konrāda Volfa balva, bet Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris jauno, 128.sezonu rekonstruētajās telpās atklās 2.oktobrī. Jaunā sezona tiks atklāta ar Viljama Šekspīra komēdiju «Divpadsmitā nakts», ko iestudē teātra jaunais galvenais režisors Igors Koņajevs.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu