Bijusī Vudsa mīļākā draud golferim ar seksa video palīdzību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Viena no daudzajām bijušajām amerikāņu golfa zvaigznes un bagātākā pasaules sportista Taigera Vudsa mīļākajām nolēmusi publiskot seksa video ar sportista līdzdalību.

Video uzņemts 2008. gadā, kad Vudsam it kā esot bijis romāns ar prostitūtu un pornoaktrisi Devonu Džeimsu.

Kā vēsta vairāki ASV mediji, Džeimsa Losandželosā jau veic pārrunas ar kino kompāniju «Vivid Entertainment» par šī video pārdošanu. Par stundu garo video Džeimsa plāno saņemt ne mazāk kā 350 000 ASV dolāru (180 950 latu).

Ja «Vivid Entertainment» tiešām radīsies interese par šo video, tad 29 gadus vecā Džeimsa to pārdos patstāvīgi.

Džeimsa šobrīd ir pēdējā zināmā Vudsa mīļākā, kas nolēmusi nopelnīt ar to, ka viņai bijis romāns ar slaveno golferi. Iepriekš šogad Džeimsa apgalvoja, ka Vudss ir viņas deviņus gadus vecā bērna tēvs, un, lai to pierādītu, Džeimsa pieprasīja veikt DNS testu. Tomēr tiesa šīs pretenzijas noraidīja, uzskatot tās par neatbilstošām.

Tikmēr Džeimsas māte savu meitu nosaukusi par patoloģisku meli, piebilstot, ka viņa, visticamāk, Vudsu nekad nav redzējusi, nemaz nerunājot par intīmām tikšanās reizēm.

Kā ziņots iepriekš, pagājušā gada novembra beigās Vudss cieta autoavārijā pie savas mājas. Ātri tika noskaidrots, ka avārija notikusi pēc viņa strīda ar sievu, bet drīz vien sāka pieteikties bijušās golfera mīļākās. Pēc tam Vudss paziņoja, ka uz nenoteiktu laiku aiziet no golfa, cenšoties saglābt savu ģimeni. Vēlāk Vudss iestājās klīnikā, ārstējoties no seksa atkarības.

Pēc šī skandāla Vudss sacensībās atgriezās tikai šī gada aprīlī.

Jau vēstīts, ka augusta beigās Vudss pēc sešu gadu laulības oficiāli šķīrās no savas sievas, zviedru modeles Ēlinas Nodergrēnas, kas vēlāk savā pirmajā intervijā kopš šķiršanās atzina, ka kopš vīra neuzticības viņa «izgājusi cauri ellei».

34 gadus vecais Vudss ir pasaulē bagātākais sportists un kļuvis par pirmo un pagaidām vienīgo cilvēku, kurš tikai ar sportu vien nopelnījis vairāk par miljardu ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu