«Prāta vētra» uzstājas vadošajā Ķīnas mūzikas festivālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

4. oktobrī latviešu grupa «Prāta vētra» uzstāsies vadošajā Ķīnas mūzikas festivālā «Modern Sky», kas norisināsies Pekinas pilsētas parkā, aģentūru LETA informēja «Prāta vētras» pārstāve Guna Zučika.

«Modern Sky» ir āra mūzikas festivāls, kas pirmo reizi notika 2007.gada oktobrī.

Savukārt pēc nedēļas «Prāta vētra» viesosies Londonā, kur britu grupas «The Magic Numbers» koncertā piedalīsies kā īpašie viesi. Novembrī grupa uzstāsies Helsinkos, bet decembrī «Prāta vētra» uzstāsies Lietuvā un pēc tam notiks ilgi gaidītais grupas koncerts Rīgā, hallē «Arēna Rīga», kur grupas dalībnieki līdz šim vēl nav uzstājusies.

Jau ziņots, ka šomēnes klajā nākas «Prāta vētra» albums «Izlase 2000 - 2010», kur būs apkopotas tādas visiem zināmas dziesmas kā «Rudens», «Skoļzkije uļici», «Maybe», «Plaukstas lieluma pavasaris» un citas. Kopumā albumā būs apkopotas 20 populārākās un ne tik labi zināmās grupas dziesmas no pēdējo desmit gadu laikā saražotā materiālā.

Jaunais albums ir loģisks turpinājums pirms desmit gadiem izdotajai «Izlasei 89 - 99», kurā tika iekļautas tās desmitgades «Prāta vētras» raksturīgākās dziesmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu