«Labvēlīgais Tips» šovi un albums <i>dodas</i> pie skatītājiem jau šonedēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Karlīna Vītoliņa.

Jau šo piektdien, sestdien un svētdien Rīgas Kongresu namā notiks grupas «Labvēlīgais Tips» lielie šovi ar nosaukumu «Kurvis, to sākums - pulksten 19.00. «Labvēlīgais Tips» garantē, ka koncerti pēdējā brīdī netiks atcelti.

Koncertu apmeklētājiem tiks piedāvāti labākie no daudzajiem jaunumiem, kas tapuši šajā grupai tik ražīgajā un notikumiem bagātajā gadā - piemēram, došanās pavasara koncerttūrē, piedalīšanās «Žurkas Kornēlijas» izrādē, viesošanās Anglijas latviešu Līgo svētku pasākumā un «Līgo Raiskumā» organizēšana, muzikālā noformējuma veidošana uzvedumam «Kad vēji dzied burās» Kuldīgas pilsētas svētku ietvaros - tādēļ jaunās dziesmas jau ir pārbaudītas uz publikas atsaucību visā Latvijā. Protams, būs dzirdami arī nu jau par klasiku kļuvušie hīti. 

Tradicionāli koncerti notiks divās daļās jeb piegājienos, starp kuriem būs neatņemamā bufetes pauze.

Neiztrūkstoša koncertu sastāvdaļa katru gadu ir arī īpašie viesi, un, kā piemēram, šogad grupa «PeR» būs parūpējusies par kādas senākas dziesmas interpretāciju jaunās skaņās. Par vizuālo pusi parūpēsies mūžam jaunās deju grupas «Fandango» dejotājas. Pavisam kopā uz skatuves koncerta gaitā rosīsies teju 25 mākslinieki, tostarp Freda līdzgaitniece no zobārsta prakses laikiem Jolanda Suvorova. Kā katru gadu «Labvēlīgais Tips» skatītājus pārsteigs ar lielisku šovu, gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu, atmosfēru, kurai ļausies pat visatturīgākie un nopietnākie.

Astotā datuma koncerta skatītājiem būs vienreizēja iespēja jau oktobra sākumā iejusties Jaunā gada svinību gaisotnē, jo šovs tik iemūžināts LTV Jaungada nakts programmas vajadzībām, tādēļ apmeklētājiem lūgums attiecīgi noformēties ar spīguļiem, bumbuļiem un citiem atbilstošiem atribūtiem.

Šonedēļ gaidāms iznākam arī jaunais grupas albums, kas jau atrodas «disku ceptuvē», un kura oficiālais iznākšanas datums ir paredzēts zīmīgais un maģiskais 10.10.2010. Albuma nosaukums sakrīt ar šā gada lielo šovu nosaukumu, tas ir, «Kurvis», un koncertu apmeklētājiem būs unikāla iespēja pirmajiem to iegādāties 8., 9. un 10. oktobrī Rīgas Kongresu namā.

Kā skaidro paši mūziķi: «Kurvis jeb grozs ir latviešu identitātes neatņemama sastāvdaļa. Latvieša dzīves gājums sākas ar kurvi jeb šūpuli, un visu dzīvi tas pavada viņu savā ceļā - pirmais atraidījums no meitenes, kartupeļu talka rudenī, sēņu laiks, kukuļu kurvis, lielveikalu invāzija, iztikas minimuma grozs, groziņvakars kultūras namā...».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu