Daugaviņam 1+1 AHL jaunās sezonas pirmajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli Amerikas hokeja līgas (AHL) jaunās sezonas pirmajā spēlē piektdien izcēlās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, palīdzot viņa pārstāvētajai Binhemtonas «Senators» komandai izbraukumā ar rezultātu 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) uzvarēt Adirondakas «Phantoms» vienību.

Mača 18. minūtē Daugaviņš realizēja skaitlisko vairākumu, tobrīd panākot 2:0. Savukārt divas ar pusi minūtes pirms spēles beigām uzbrucējs rezultatīvi asistēja «Senators» piektajos gūtajos vārtos.

Latviešu uzbrucējs šajā spēlē izdarīja sešus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Tikmēr ar zaudējumu AHL jauno sezonu sāka Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas «Wolves» komanda, kas izbraukumā ar 3:6 (0:2, 0:1, 3:3) piekāpās Sanantonio «Rampage» vienībai.

Šajā mačā Kulda ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficentu -1.

Kā ziņots, Daugaviņš un Kulda uz AHL tika nosūtīti neilgi pirms sezonas sākuma. Kuldam pagaidām neizdevās iekļūst Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Atlantas «Thrashers» pamatsastāvā, bet Daugaviņš neizturēja konkurenci Otavas «Senators» vienībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu