«Lattelecom» sācis optiskā tīkla izbūvi Jēkabpilī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe/LETA

Pēdējo divu nedēļu laikā Jēkabpilī jau 41 mājai jeb 1832 dzīvokļiem nodrošināta iespēja pieslēgt ātro un kvalitatīvo optisko internetu, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu vadītāja Līga Bite.

«Lattelecom» optiskais internets šobrīd pilsētā ir ierīkots septiņu ielu daudzdzīvokļu mājās – Bebru, Jaunā, Meža, Nameja, Viesītes, Viestura un Zemgales ielās, tāpat, optiskā interneta izbūve turpināsies daudzu citu Jēkabpils ielu namos.

Kopumā optiskā tīkla izbūves rezultātā Jēkabpilī «Lattelecom» optiskais internets būs pieejams 7899 mājsaimniecībām.

Aptuveni pusei jēkabpiliešu būs pieejams Latvijā un Eiropā ātrākais internets – 100 Mbit/s, 200 Mbit/s un pat 500 Mbit/s. Pilnvērtīgu optiskā interneta pieslēgumu nodrošina unikāls pieslēgums katram lietotājam, ko lieto vienīgi attiecīgais klients.

«Pie esošā dzīves ritma interneta ātrumam ir ļoti liela nozīme, un optiskais pieslēgums nodrošina pilnīgi jaunu interneta lietošanas pieredzi. Arī pēc klientu pieprasījuma redzam, ka arvien vairāk iedzīvotāju izvēlas jaudīgu optisko pieslēgumu, kas spēj nodrošināt kvalitatīvu un ātru datu apmaiņu. Labā ziņa ir tā, ka arvien lielākam skaitam Latvijas iedzīvotāju optiskais internets kļūst pieejams, un esam gandarīti, ka nākotnes infrastruktūras izbūve ir veiksmīgi uzsākta arī Jēkabpilī, piedāvājot optisko pieslēgumu jau pirmajām pilsētas mājsaimniecībām,» saka «Lattelecom» komercdirektore Kerli Gabriloviča.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu