Taksometra šoferis aplaupījis četrus «Atlant» hokejistus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē taksometra šoferis aplaupījis četrus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Mitišču «Atlant» spēlētājus, kurus viņš veda no Šeremetjevas lidostas, vēsta ziņu aģentūra «Interfax».

Vēlāk taksometra šoferi aizturēja milicija.

«Atlant» komanda aizvadītajā sestdienā atgriezās Maskavā pēc savas kārtējās KHL regulārā čempionāta izbraukuma spēles pret Rīgas «Dinamo».

Četri «Atlant» hokejisti - Milans Bartovičs, Zbineks Irgls, Aleksandrs Ņesterovs un Viktors Drugovs - nolēma nebraukt ar komandas autobusu, bet gan izmantot taksometra pakalpojumus.

Pa ceļam taksometrs apstājās, jo hokejisti izkāpa, lai veikalā nopirktu atspirdzinošus dzērienus. Pēc atgriešanās spēlētāji konstatēja, ka taksometrs jau ir aizbraucis kopā ar viņu mantām. Četrotne nekavējoties paziņoja milicijai, bet dažas stundas vēlāk tika aizturēts Moldovas pilsonis, kas bija šī taksometra vadītājs.

Interesanti, ka brīdī, kad tika aizturēts taksometra šoferis, viņš mugurā jau bija uzvilcis Bartoviča džinsus. Lielāko daļu hokejistu apģērba šoferis jau bija paspējis izdāļāt saviem paziņām Lobņas un Istras ciematos.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā par «Atlant» galveno treneri kļuva čehu speciālists Milošs Ržiga, kurš kopš 2007. gada decembra bija cita KHL kluba Maskavas «Spartak» galvenais treneris.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Atlant» komanda ar 15 punktiem 13 mačos ieņem pirmspēdējo, desmito vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu