Biedriņa draudzene Madara Grīnberga mātes cerībās?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

NBA komandas «Goldensteitas Warriors» basketbolists Andris Biedriņš (24) un šova «Latvijas Princese» dalībniece, iespējams gaidot mazuli, vēsta žurnāls «Kas jauns».

Aizdomas, ka Madara Grīnberga esot  mātes cerībās, «Kas Jauns» radījis Madaras izskats. No ASV Madara ieradusies ar citu matu krāsu - nu viņa esot brunete. Bet tas esot tikai viens pārmaiņu aspekts. Madaras sejas vaibsti neesot tik smalki kā vasarā, viņa izskatoties nedaudz apjomīgāka formās. Grīnberga nēsājot platāku apģērbu un viņas iecienītos augstpapēžu apavus nomainījuši zābaki ar gludu zoli.

Madaras un Andra tuvinieki draugiem neslēpjot faktu, ka pāris informējis viņus, ka esot pirmdzimtā gaidībās. Vaicāta par grūtniecību, Madara žurnālam šo faktu neesot noliegusi, tomēr komentēt atteikusies.

«Kopš izšķīros no Armanda (Šķēles), par savu privāto dzīvi cenšos publiski vairs nerunāt,» «Kas Jauns» teikusi Madara.

Nesenajā intervijā žurnālam «Playboy» Andris atklājis, ka esot ļoti laimīgs un esot atradis savu īsto cilvēku un ieguvis sirdsmieru. Vaicāts par bērniem, Andris atklājis, ka par bērniem domājot: «Kaut kad tuvākajā nākotnē tas būs».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu