Zeltiņa atmetusi smēķēšanu un nu viņai kārojas saldumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Aktrise Agnese Zeltiņa (38) atklājusi žurnālam «Privātā Dzīve» dažus savus labas formas un izskata noslēpumus. Tagad gan viņai nākoties papildus piedomāt pie saldumu patēriņa, jo aktrise pirms mēneša atmetusi smēķēšanu.

Zeltiņa savas dzīves laikā nav izdzērusi nevienu glāzi kokakolas - ar šo faktu viņa patiesi lepojoties. Viņas uzturā neietilpstot arī nekāds cits gāzēts dzēriens un viņa izvairoties no ēdieniem ar E piedevām un slēptajiem sāļiem.

Viņa daudz ēdot dārzeņus un augļus - tie Agnesei arī patiesi garšojot. Diemžēl viņai ļoti garšojot arī saldumi. Jo sevišķi pēc tiem rokas stiepjoties tagad, kad Agnese atmetusi smēķēšanu.

Zeltiņa gan atzinusi «PDz», ka negrasoties atteikties no kūciņām un bulciņām, kuras viņa dievinot, vienkārši esot arī vairāk jāsporto. «Gribas to vai ne, es sevi aiz ausīm ceļu augšā un eju uz svaru zāli, peldbaseinu. Sporta zāli apmeklēju piecas reizes nedēļā pa pusotrai stundai,» atklājusi aktrise. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu