Naktī uz sestdienu izcēlies liels ugunsgrēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Naktī no piektdienas uz sestdienu liels ugunsgrēks izcēlies Jelgavas Sporta hallē, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz celtni Māteru ielā VUGD saņēma plkst.3.26. Uguns liesmas bija sākušas izplatīties sporta halles otrajā stāvā - kafejnīcas virtuvē. Uguns skārusi sporta halles jumtu 180 kvadrātmetru platībā, kā arī piebūvi 30 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēku izdevies lokalizēt pēc vairāk nekā četru stundu darba - plkst.7.25.

Ugunsgrēka dzēšanas darbos bija iesaistīti plaši VUGD spēki - sešas autocisternas, autokrāns un autopacēlājs.

Policija skaidro ugunsgrēka iemeslus.

Jelgavas pašvaldības iestādes «Sporta servisa centrs» direktors Juris Kaminskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka ugunsnelaimes rezultātā izdegušas kafejnīcas telpas. Ugunsgrēks ietekmē halles darbu kopumā, jo izpostīts sporta halles jumts un telpās līst ūdens - gan ugunsdzēsēju izmantotais dzēšanas darbos, gan arī lietus.

Nedēļas nogalē sporta celtnē bija paredzētas arī sportiskas aktivitātes, bet tagad sacensības operatīvi pārceltas uz Jelgavas Olimpisko centru un Latvijas Lauksaimniecības universitātes sporta bāzi.

Notikuma vietā darbu uzsākuši eksperti, kas aprēķinās, kāds kaitējums nodarīts celtnei. Savukārt izmeklēšanas darbības veiks policija, bet patlaban ir zināms, ka ugunsgrēks izcēlies kafejnīcas telpās.

Sporta halle bija apdrošināta, pastāstīja Kaminskis, paužot apņēmību iespējami īsākā laikā darīt visu iespējamo, lai novērstu postījumus un atsāktu halles darbību. Tas būtu jāpaveic vēl pirms ziemas iestāšanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu