«Gain Fast» prezentēs jaunu akustisko programmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Grupa «Gain Fast» ar akustisku programmu koncertā 27.oktobrī aizsāk «Battle of the Bands» konkursu Klubā «L.A.» (Audēju iela 11, Vecrīga). Koncerta sākums plkst. 22.00, ieeja brīva.

Koncerta programmā «Gain Fast» piedāvās savas dziesmas akustiskā versijā. Ar šo grupa vēlas uzsvērt, ka ne vienmēr krāšņs aranžējums vai apjomīgs pavadītājsastāvs ir svarīgs, lai aizrautu klausītājus.  Demonstrējot akustiskā koncerta iespējas, grupa jaunajiem izpildītājiem konkursu «Battle of the Bands» aizsākot, vēlas ieteikt uzrunāt savus klausītājus tieši tā, kā vēlies Tu!

«Battle of the Bands» konkurss ir grupas «Gain Fast» un kluba «L.A.» kopējs projekts, lai popularizētu jaunos izpildītājmāksliniekus. Katru trešdienu «Klubā L.A.» divi mūziķi vai grupas koncertējot savstarpēji sacentīsies, lai noteiktu kurš būs attiecīgā vakara favorīts. Mūziķus vērtēs «Gain Fast» dalībnieki un klātesošie skatītāji. Vakara uzvarētājs balvā saņems 50 latus un ceļazīmi uz nākamo kārtu.

«Gain Fast: Battle of the Bands» pirmā sezona ilgs līdz 2010.gada beigām, kad finālā tiks noskaidrots, kura grupa būs cienīga sevi saukt par čempioni.

«Priecājos, ka varu dot iespēju jauniem un talantīgiem mūziķiem uzstāties manā klubā. Pats zinu, cik sākumā ir grūti sevi pierādīt. Tādēļ gribu sniegt iespēju jaunajiem talantiem uzstāties. Esmu drošs – ikviens var kļūt par zvaigzni, ja tam tic!» uzsver kluba «L.A.» īpašnieks Šons (Shon Ani).

«Mums visiem ir patiess prieks, ka varam palīdzēt jaunajiem mūziķiem tikt pamanītiem. Tā kā paši esam gājuši cauri šim karjeras posmam, tad zinam, cik tas mēdz būt grūti. Bieži vien tiek dota tikai viena iespēja, kāpēc tā nevarētu būt tieši šī? Galvenais ir noticēt sev un sākt darīt, lai sapņi piepildītos un viss būtu tieši tā Kā vēlies TU!» teic grupa «Gain Fast».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu