Skaidrojot attiecības, sieviete nodur vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrew_B, CC licence

Traģisks negadījums noticis Ogrē, kur kādā namā Tirgoņu ielā sestdienas rītā atrasts 1962. gadā dzimis vīrietis ar durtu brūci mugurā, ziņo portāls «Ogrenet».

Kā tika noskaidrots, vīrieti nodūrusi viņa sieva. Lai gan abu laulība nebija šķirta, dzīvesbiedri dzīvoja atsevišķi, taču tas nav traucējis laiku pa laikam noskaidrot attiecības. Attiecības tika skaidrotas arī liktenīgajā naktī.

Vīrietis pēc ciemošanās pie sievas ap pusnakti devies uz savām mājām. Domājams, ka sieviete par vīra apciemojumu nav bijusi sajūsmā, jo, izvadot dzīvesbiedru ārā pa durvīm, iedūrusi viņam mugurā nazi. Par viņa tālāko likteni neizrādot nekādu interesi, acīmredzot atgriezusies istabā.

Dūriens izrādījās tik spēcīgs, ka vīrietis nokļuvis līdz pirmajam stāvam, kur arī noasiņojis. Mirušo atrada tikai nākamajā rītā. Šobrīd tiek veikta tiesu medicīniskā ekspertīze.

Sieviete nodarītajā ir atzinusies, notiek izmeklēšana. Kaimiņi policijai liecinājuši, ka dzīvoklis nav no labvēlīgajiem, arī aizvadītajā piektdienā tur valdījis troksnis un lietots alkohols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu