Ventspilī atzīmēs Latvijas Republikas proklamēšanas 92. gadadienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šomēnes Ventspilī ar plašu pasākumu programmu atzīmēs Latvijas Republikas proklamēšanas 92.gadadienu. Svētku ietvaros ventspilnieki un pilsētas viesi varēs apmeklēt svētku koncertus un piedalīties kopīgā labo darbu veikšanā Latvijai.

  • Trešdien, 17. novembrī, plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā būs grupas «Turaidas roze» koncerts. Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā, ieeja koncertā Ls 3, Ls 4 un Ls 5.
  • Svētku dienā, 18.novembrī, plkst. 12.00 Ventspils Nikolaja Evanģēliski luteriskajā baznīcā būs svētku ekumēniskais dievkalpojums, bet plkst. 15:00 teātra namā «Jūras vārti» visi aicināti uz svētku koncertu, kurā atskaņos Raimonda Tigula un Noras Ikstenas oriģināldarba iestudējumu «Dod Dieviņi», diriģents Māris Sirmais, piedalīsies kamerkoris Ventspils, Ventspils festivāla orķestris, solisti – Sergejs Jēgers, Biruta Ozoliņa un Intars Busulis. Koncertā būs redzamas Ginta Gabrāna videoprojekcijas. Biļešu iegāde t/n «Jūras vārti» un «Biļešu serviss» kasēs. Ieeja koncertā Ls 2, Ls 3.
  • Vakarā plkst. 20.30 Rātslaukumā varēs veikt «Trīs darbus Latvijai – vārdi, gaisma, dziesma». Visi kopā sildīsimies pie sveču liesmiņām, ieaudīsim mīlestības vārdus Lielvārdes jostā un vienosimies kopīgā tautas lūgšanā «Dievs, svētī Latviju!»
  • Savukārt pēc kopā būšanas Rātslaukumā Ventspils Kultūras centrā plkst. 21.00 būs iespējams apmeklēt svētku balli kopā ar grupu «Roja». Biļetes uz balli var iegādāties Kultūras centrā un «Biļešu serviss» kasēs, cena Ls 4.
  • Sestdien, 20.novembrī, plkst. 17.00 Kultūra centrā visi aicināti uz Ventspils 1. ģimnāzijas teātra studijas literāri muzikālu uzvedumu »...un brīva Latvijas caur tautas sāpēm tika». Ieeja uzvedumā – bez maksas.
  • Savukārt svētdien, 21.novembrī, mazie ventspilnieki ar ģimenēm aicināti uz jauku pēcpusdienu plkst. 12.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 Bērnu parkā «Fantāzija» «Dāvanas dzimšanas dienā». Ieeja bez maksas.

Ventspils pilsētas pašvaldība aicina ventspilniekus, kā arī pilsētas uzņēmumus un iestādes 18. novembrī rast iespēju izgaismot skatlogus, logus un pagalmus ar svecēm, lai ienestu pilsētā gaismu un radītu kopīgu svētku noskaņu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu