Daugaviņam divas rezultatīvas piespēles pret «Phantoms»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Divas rezultatīvas piespēles Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien izpildīja Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet viņa pārstāvētā Binhemtonas «Senators» komanda savā laukumā ar 7:3 (1:0, 4:1, 2:2) pārspēja Adirondakas «Phantoms» komandu.

Pēc latvieša piespēlēm abus vārtus guva Raiens Kellers, otrās trešdaļas beigās panākot vadību ar 3:1, bet trešās trešdaļas sākumā jau ar 6:1.

Daugaviņš šajā mačā izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Citā spēlē Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čikāgas «Wolves» komanda ar 2:4 (1:2, 1:0, 0:2) izbraukumā piekāpās Grendrepidsas «Griffins» vienībai.

Kulda otrajam mačam pēc kārtas nebija pieteikts. Dažos ASV interneta forumos ir parādījusies informācija, ka Latvijas hokejists komandas treniņā ir guvis savainojumu, taču pagaidām šī informācija nav guvusi oficiālu apstiprinājumu.

AHL regulārā čempionāta kopvērtējumā «Senators» ar 12 punktiem 11 spēlēs saglabāja septīto vietu Austrumu konferences Austrumu divīzijā, savukārt «Wolves» komanda ar 13 punktiem 12 mačos atkrita uz piekto vietu Rietumu konferences Rietumu divīzijas kopvērtējumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu