Foto: Rudens talka un četrkājaino draugu samīļošana Līču patversmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/G.Lubāns

Svētdien, 7. novembrī, dzīvnieku patversmē «Ulubele» kampaņas «Sasildi mani» ietvaros notika pasākums visiem tiem, kam patīk dzīvnieki un kas ir gatavi tiem palīdzēt arī šajā drēgnajā rudenī.

Pasākumu atklāja «Ulubeles» vadītāja Inga Rēvelniece, kura visus klātesošos iepazīstināja ar patversmes iemītniekiem, viņu ikdienas dzīvi, priekiem un bēdām. Klātesošie varēja vērot arī kinoloģes Vladas Akimovas sagatavoto šovu ar dresūras paraugdemonstrējumiem un praktiski noderīgiem padomiem dzīvnieku audzināšanā. Iesildoties ar tēju vai kafiju, viesi varējas palīdzēt darbiniekiem ikdienas solī.

Patversmes apciemotāji varēja ne tikai dzirdēt daudz jauna par četrkājainajiem draugiem, bet arī paši viņus izstaidzināt un apmīļot. Pasākumā notika arī talka, kuras laikā čaklākie patversmes viesi sakopa patversmes teritoriju, sakārtoja šķūnī iepriekšējās akcijas atbalstītāju saziedotās mantas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu